Preţ redus!
 

Borcan „Fluturină” mediu (buc)

16.00 lei 12.00 lei

Doar la Bonbon găsiţi remediul pentru fluturii din stomac, afecţiune binecunoscută ce apare în situaţii de dragoste neprevăzută! O doză de Fluturină calmează fluturii pentru o scurtă perioadă. Care e reţeta? E foarte simplă: Fluturina e atât de delicioasă încât nu te mai poţi gândi la altceva sau altcineva cât timp o savurezi 🙂

Borcanul conține jelly beans vanilie,zmeură,coacăze si vișine.

La acest produs puteţi ataşa, cu fundiţă, o etichetă din carton cu un mesaj la alegere. După ce adăugaţi produsul în coş, vizitaţi categoria Etichete.

 

Descriere

Ingrediente jelly beans visine:zahar, sirop de glucoza, amidon modificat de porumb, acidifianti (acid malic, acid fumaric, acid citric), arome, agenti de glazurare (ceara de albine alba si galbena, ceara carnauba, shellac), ulei vegetal (nuca de cocos), coloranti (acid carminic). Informatii alergeni: poate contine urme de soia, gluten.

Ingrediente jelly beans zmeura:zahăr, sirop de glucoză, apa, amidon modificat din porumb, acidifianti (acid fumaric, acid citric), arome, agenti de glazurare (ceara de albine alba si galbena, ceara carnauba, shellac), ulei vegetal (nuca de cocos), coloranti (acid carminic, dioxid de titan). Informatii alergeni: poate contine urme de soia, gluten.

Ingrediente jelly beans coacaze:zahăr, sirop de glucoză, apă, amidon modificat de porumb, acidifianti (acid fumaric, acid citric), arome, agenti de glazurare (ceara de albine alba si galbena, ceara carnauba, shellac), ulei vegetal (nuca de cocos), coloranti (concentrat de spirulina). Informatii alergeni: poate contine urme de soia, gluten.

Ingrediente jelly beans vanilie:zahar, sirop de glucoza, apa, amidon de porumb modificat, acidifianti (acid fumaric, acid citric), arome, agenti de glazurare (ceara de albine alba si galbena, ceara carnauba, shellac), ulei vegetal (nucă de cocos), colorant (dioxid de titan).
Informatii alergeni: poate contine urme de soia si gluten.

Informații suplimentare

Volum:

Masă netă:

Dimensiuni: